Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Top Quality Management
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Curs Formator autorizat ANC
500 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Top Quality Management (www.cursuriautorizate.ro) organizeaza un nou curs autorizat FORMATOR Cod COR 242401 (cod COR vechi 241205) in luna septembrie 2013.
Programul este certificat de Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si Ministerul Educatiei, Cercetarii, Inovarii, Tineretului si Sportului si este autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari ANC (fosta CNFPA).

Inscrie-te acum si beneficiaza de reducerea lunii septembrie: doar 500 RON taxa de participare.
Ai experienta intr-un domeniu si te gandesti ca ai putea sa ii inveti si pe altii, sau pur si simplu iti face placere sa predai cursuri de formare profesionala pentru adulti?

Vrei sa devii un formator bun si sa dobandesti noi aptitudini si competente care vor face din cursul tau unul din cele mai bune si atractive?

Simpla experienta nu te poate face un trainer bun. Noul sistem de formare profesionala pentru adulti se bazeaza pe interactivitate, aplicatii practice si jocuri atractive pentru cursanti, care fac procesul de invatare mult mai usor.

Grup tinta:
Cursul se adreseaza formatorilor care si-au dobandit partial competentele pe cai informale, precum si tuturor persoanelor care doresc sa se pregateasca pentru aceasta profesie.

Programul isi propune imbunatatirea nivelului de intelegere a participantilor in insusirea metodelor de lucru cu adultii, a instrumentelor si tehnicilor de evaluare a participantilor la programul de formare, a tehnicilor de feedback si a modului de revizuire si promovare a programului.

Mai mult decat atat, ORDONANTA nr.129 din 31 august 2000 privind formarea profesionala a adultilor prevede obligatia furnizorilor de formare profesionala de a face dovada ca realizeaza programele de formare profesionala cu formatori care au profiluri sau specialitatea corespunzatoare programei de pregatire.
Cursul este structurat conform noilor cerinte privind formarea profesionala a adultilor care impun o tehnica de invatare bazata pe foarte multe aplicatii practice pentru o mai justa intelegere si aplicare a informatiilor teoretice.

Astfel, cursul imbina in mod util cele doua parti componente (partea teoretica si partea practica), cu unicul scop de a intampina nevoile cursantilor de a aplica efectiv ceea ce li se ofera in partea teoretica a cursului.

Perioada de desfasurare:

Cursul se va desfasura in zilele de 16, 17 si 18 septembrie 2013, la care se vor adauga 2 zile pentru dezvoltarea proiectului, in vederea sustinerii examenului de absolvire ANC (fosta CNFPA). Proiectul se va dezvolta individual, de catre participanti, sub coordonarea lectorului.

Lectorul va fi la dispozitia cursantilor, atat prin intermediul consultatiilor la sala, cat si prin consultatii individuale, prin internet/ e-mail, telefon etc.

Tematica:
• Stiluri de invatare;
• Comunicare;
• Metode si tehnici de invatare;
• Realizarea Planului de invatare;
• Evaluarea sesiunii de instruire;
• Organizarea sesiunii de instruire.
Competente dobandite:
• Pregatirea formarii;
• Realizarea activitatilor de formare
• Evaluarea participantilor la formare
• Aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare
• Marketingul formarii
• Proiectarea programelor de formare
• Organizarea programelor si stagiilor de formare
• Evaluarea, revizuirea si asigurarea calitatii programelor si stagiilor de formare.

Locatie: Bucuresti, sector 3, str. Lucretiu Patrascanu nr. 14
Inscrierea se face in limita locurilor disponibile prin primirea de catre organizatori a Formularului de inscriere pe care il puteti obtine accesand site-ul nostru: www.cursuriautorizate.ro.

Detalii:
www.cursuriautorizate.ro
Telefon: +4021 340 04 30 / 0724 341 894, Fax: +4031 690 09 91
Din Gura in Gura