Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Top Quality Management
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Curs autorizat ANC Manager
700 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Top Quality Management (www.cursuriautorizate.ro) organizeaza un nou curs autorizat MANAGER Cod COR 112029 in luna septembrie 2013.

Calificarea Manager este practicata de persoane cu o solida pregatire profesionala intr-un anumit domeniu, care conduc activitatile desfasurate de colective multiple, eterogene si variate de oameni, in interiorul unor organizatii si companii de dimensiuni diferite din orice sector de activitate: economic, social, cultural, administrativ, sanatate, educatie, servicii etc. pentru atingerea obiectivelor strategice asumate.

Calificarea se refera la competentele complexe pe care trebuie sa le dovedeasca managerul situat pe nivelul de mijloc al managementului respectiv: director executiv, director comercial, director tehnic, director de productie, director economic, director resurse umane etc.

pentru implementarea politicilor si strategiilor elaborate de managementul de varf, monitorizarea permanenta a gradului de implementare al acestora, organizarea activitatilor specifice domeniului coordonat, derularea actului decizional si marketingul activitatilor desfasurate.

Detalii:
www.cursuriautorizate.ro
Telefon: +4021 340 04 30 / 0724 341 894, Fax: +4031 690 09 91
Din Gura in Gura