Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Top Quality Management
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Curs make-up artist
780 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Iti place sa machiezi? Iti doresti sa stii cum se realizeaza pas cu pas un machiaj care sa dureze? Doresti sa devii make-up artist de succes? Ai machiat deja cateva prietene si acum ai vrea sa stii mai mult pe domeniul make-up? Realizezi deja machiaje dar nu ai diploma autorizata?
Daca raspunsul tau la cel putin una dintre aceste intrebari este DA, atunci trebuie sa participi la cursul modulat MAKE-UP Artist, autorizat de Autoritatea Nationala pentru Calificari pentru ocupatia MACHIOR, cod COR 514107!

Avantajele participarii la cursurile MAKE-UP Artist organizate de Top Qualiy Management:

Deoarece viitorii make-up artisti sunt formati la cel mai inalt nivel de profesionalism, in cadrul activitatilor de practica se folosesc produse profesionale consacrate care au trecut de mult testul timpului si al calitatii.

Aceste produse sunt puse la dispozitie GRATUIT cursantilor si fac parte din gama produselor profesionale de top.

Produsele de make-up folosite pe intreaga durata a cursului pot fi achizitionate si dupa finalizarea acestuia cu o reducere de peste la 20%.

Modulele cursului de machiaj se pot parcurge si separat! Certificatul de absolvire pentru meseria MACHIOR (Cod COR 514205 recunoscuta national si in Uniunea Europeana) se obtine dupa parcurgerea Modulului 2 al cursului de make-up.

Practica reprezinta 90% din totalul orelor de curs si se realizeaza la HIGH CLASS BEAUTY STUDIO, salon de frumusete dotat corespunzator, la cele mai inalte standarde de calitate!

Programul cursurilor de machiaj este flexibil, adaptat persoanelor angajate sau elevilor si studentilor!

Materialele consumabile si suporturile de curs sunt incluse in pretul cursului!

Participantii pot afla multe trucuri care duc la reusita unui machiaj profesionist.

Pregatirea de cea mai buna calitate este asigurata de Doamna Valentina Ionescu, Make-up Artist profesionist si Lector formator in estetica si machiaj, cu peste 10 ani vechime.

Tematica modulelor de curs o puteti accesa la link-ul: http://www.cursuriautorizate.ro/…/…/Curs_MAKE_UP_Artist.html

Pentru detalii puteti suna la 0724 370 347

Daca simti ca acest curs este pentru tine, te asteptam cu drag!
Din Gura in Gura